Strik patisserie winnaar van twee sterren tijdens de 7e editie van Bakker met Ster!

ingevoerd op 24-05-2016

Strik patisserie uit Nijmegen is zaterdagavond 21 mei tijdens de feestelijke prijsuitreiking van Bakker met Ster in Hart van Holland in Nijkerk beloond met twee sterren. De sterren  zijn uitgereikt omdat Strik patisserie zich onderscheidt door uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid.

 

Na ruim tien maanden van jurybezoeken, weging van cijfers en resultaten, productkeuringen, mysteryshoppers, hygiënecontroles en heel veel puntjes op de i, kwam op 21 mei in Nijkerk eindelijk het verlossende woord. Strik patisserie mag twee sterren op hun gevel zetten.

 

De sterren die jaarlijks door de bakkerijsector worden uitgereikt zijn slechts voor weinige weggelegd. Dit jaar hadden 140 winkels zich ingeschreven voor deze wedstrijd. Hiervan hebben 40 bakkerijen en patissiers uit heel Nederland één of meerdere sterren behaald en slechts 14 daarvan hebben 2 sterren behaald, een unieke prestatie!!. Bakker met Ster is de enige verkiezing die door de ambachtelijke bakkerijsector zelf is opgezet, heeft geen commerciële belangen en meet bijna alle facetten van het vakmanschap én ondernemerschap. En niet onbelangrijk, ook de eigen klanten van de deelnemer hebben hierin een stem.

 

Een (banket)bakker of patissier met ster heeft daarom niet alleen uitstekende producten en een voortreffelijke service, maar onderscheidt zich ook op alle andere aspecten van het beroep.

 

“Natuurlijk gaan we het behalen van onze sterren vieren. Met ons personeel maar ook met onze klanten. Zij hebben meegestemd om deze sterrren te bemachtigen en daar zijn wij ze zeer erkentelijk voor”, aldus een trotse Maurits van Geenen van Strik patisserie .

Sterrenfoto 2016 Sterrenfoto 2016